Καραμανλίδικη τηγανιά με λουκάνικα και λαχανικά

Η συνταγή μας είναι ο απόλυτος κρασομεζές. Δύο ειδών λουκάνικα (Εφέσου και Δράμας) με την ιδιαίτερη και πικάντικη γεύση τους, σιγοψήνονται στο τηγάνι με λαχανικά και κρασί.

Σοτάρουμε τα λουκάνικα. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα, το σπανάκι και
προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την ντομάτα.

Ανακατεύουμε ξανά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τη γλυκιά πάπρικα.

  • 100 γρ. λουκάνικο Εφέσσου
  • 100 γρ. λουκάνικο χωριάτικο Δράμας
  • 300 γρ. πράσινη σαλάτα
  • 100 γρ. σπανάκι
  • 1 ντομάτα
  • 50 ml. μοσχάτο
  • Πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Ορεκτικά
Photogallery