Χυλοπιτάκι κοκκινιστό

Για ένα ακόμα πιο γρήγορο γεύμα, ο σεφ μας προτείνει χυλοπιτάκι κοκκινιστό με καρότα.

Σοτάρουμε τα καρότα με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά. Στην συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, το νερό, αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και τ' αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει, μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα μας.

Όταν μαλακώσουν, ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5-6 λεπτά.

  • 500 γρ. ρουμελιώτικο χυλοπιτάκι
  • 3 καρότα
  • 250 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
  • Λίγο δεντρολίβανο
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Ζυμαρικά
Photogallery